Verzendinformatie

Licenties

Voor de levering van nieuwe licenties zijn te allen tijde, naast de gegevens van de reseller met inkoopreferentie (of inkoopnummer), de volledige gegevens benodigd van de desbetreffende eindgebruiker (incl. complete contactgegevens). Voor het inbehandeling nemen van aanvragen voor verlenging of aanpassing van bestaande licenties zijn, naast de gewenste aanpassingen / verlengingstermijn, tevens de huidige licentiegegevens (serienummer of licentienummer) benodigd.

Wanneer alle benodigde informatie is verkregen, dan is de levertijd van een licentie gemiddeld 1..3 werkdagen. Wanneer licenties zijn verlopen of wanneer dit reeds enige tijd het geval is, kan het zijn dat licenties niet meer kunnen worden verlengd en nieuwe licenties benodigd zijn.

Hardware

De beschikbaarheid van reguliere hardware vanuit onze eigen voorraden of die van onze leveranciers is meestal 2...7 werkdagen. De levering van specifieke hardware is afhankelijk van de beschikbaarheid bij de fabrikant en de locatie van het logistieke centrum. Neemt u voor de levertijd altijd contact met ons op, zeker wanneer beschikbaarheid op een bepaalde datum van belang is.