ALLEEN VOOR RESELLERS VAN NEWCHANNEL

Bacula Systems

De Bacula Systems Enterprise Edition omvat de volledige backup functionaliteit voor backup en restore van/naar Linux, Windows (32/64-bit), Mac OSX, Solaris en andere Unix-varianten. De centrale Director dient op een Linux-platform (fysiek/virtueel) te worden geïnstalleerd. Middels aanvullende plug-ins worden zowel andere platformen als systemen ondersteund, zoals veel SQL-dabases maar ook AD/LDAP en Oracle. Deze dienen onafhankelijk van het aantal agents/systemen/nodes te worden aangeschaft. De licensering verloopt o.b.v. het aantal (te backuppen) agents en de looptijd (1/2/3 jaar).

Een extra Director (of Management Console) kan worden ingezet binnen een organisatie om op een 2e (of 3e…) locatie dezelfde backup functionaliteit ter beschikking te krijgen als op de eerste. Voor deze extra Directors voldoen de plug-in licenties van de eerste Director en hoeven niet opnieuw te worden aangeschaft.  

Neemt u voor meer informatie over de Bacula Systems oplossingen of voor een geheel vrijblijvend uitgewerkt voorstel contact met ons op.